Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt, és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.

Fizetési és szállítási információk

Fizetési és szállítási információk

  • Cégünk csak Magyarország területén belül szállít!
  • Kérünk, hogy alaposan tanulmányozd az alábbi táblázatot, hiszen ez alapján kerül kiszámításra a megrendelésed szállítási díja.
  • A fizetési és szállítási módot a megrendelés során a Pénztár oldalon tudod kiválasztani.
  • Miután leadtad a megrendelésed, hamarosan összekészítjük a csomagod. A szállítási idő a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ.

Banki átutalással, vagy bankkártyával történő fizetés esetén kizárólag az összeg számlánkra való beérkezése után van lehetőségünk feladni a csomagot!

Kérjük, hogy szállítási adataidat pontosan add meg! A hibásan megadott adatok miatti késedelemért, vagy a kézbesítés meghiúsulásáért felelősséget vállalni nem tudunk.

Az ékszerek előzetes megtekintésére, felpróbálására, üzletben történő személyes átvételére lehetőséget biztosítani nem tudunk!

 

Fizetési mód

Szállítási mód

Várható szállítási idő

Szállítási díj az alábbi értékhatárokra

0-20000 Ft

20001 Ft-

Utánvét

futárszolgálat

3-5 munkanap

1800 Ft

ingyenes

Banki átutalás

futárszolgálat

3-5 munkanap
az átutalás megérkezésétől függően

1500 Ft

ingyenes

Bankkártyás befizetés

futárszolgálat

3-5 munkanap

1500 Ft

ingyenes

GLS csomagpontra szállítás futárszolgálat 3-5 munkanap 1800 Ft ingyenes

Házhozszállítás futárral

  • Kérhető utánvétes, banki átutalásos és bankkártyás fizetéssel is.
  • Kérjük, ügyelj rá, hogy a várható szállítási napon a megadott címen tartózkodj, vagy megbízz valakit, aki a nevedben átveheti a küldeményt.
  • Kérjük, vedd figyelembe, hogy a futár nem feltétlenül fogja veled telefonon felvenni a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából!
  • A kiszállítás 8:00 és 18:00 óra között bármely időpontban történhet! Ezt figyelembe véve, tanácsos olyan címre kérned a küldeményt, ahol a legnagyobb valószínűséggel tartózkodni fogsz (ez lehet akár munkahely is).
  • A GLS futárszolgálat háromszor kísérli meg a kiszállítást. Ezt követően a csomag visszakerül hozzánk, és ha továbbra is igényt tartasz a megrendelt termékre, még egyszer ki kell fizetned a szállítási költséget. A csomag feladását követően a futárcég e-mailben tájékoztat a kiszállítás várható napjáról. Ez az e-mail tartalmazza a csomagszámot, és az esetleges utánvételii összeget. A szállítás napjának reggelén újabb e-mailt kapsz egy 3 órás időablakkal, amelyen belül a szállítás megtörténik, illetve a kézbesítő mobilszámával. Ezt a telefonszámot felhívva tudsz pontosabb időpontot egyeztetni a futárral.

Amennyiben a várható szállítási napon a csomag nem érkezett meg a címedre, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@mozaikekszer.hu e-mail címen vagy telefonszámunkon!