Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt, és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz. ÉRTEM
Menü

Tájékoztató a kuponokhoz

Időről-időre adunk vásárlóinknak kedvezményre feljogosító kuponkódokat, melyeket a vásárlás során felhasználva egy bizonyos összeggel, vagy százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá a megvásárolt termékekhez.

Kérjük, olvasd el a kuponkód felhasználásával kapcsolatos tudnivalókat:

A kupont minden vásárlónk egy alkalommal, tehát egy vásárlás során használhatja fel. A vásárlók azonosítása e-mail cím alapján történik. A kuponok felhasználásához regisztráció nem szükséges, kivéve, ha ezt kifejezetten kérjük egy adott kupon érvényesítéséhez.

A kuponkedvezmény a termék, vagy termékek összárából kerül levonásra. A szállítási költség külön kerül felszámolásra, arra a kedvezmény nem érvényesíthető.

A kuponkedvezmény csak teljesárú termékekre váltható be, akciós termékekre nem érvényesíthető.

A kedvezmény értéke semmilyen módon sem váltható készpénzre.

A kuponok érvényességi idejét minden esetben jelezzük. A kuponok ezen érvényességi időn belül használhatók fel, a végdátumot elérve lejárnak, beváltásukra a lehetőség megszűnik.

A kuponkódot vásárláskor a Kosárban, a "Kupon beváltása" mezőbe kell beírni és jóváhagyni, amelyet követően azonnal levonásra kerül a kedvezmény a termékek összárából. Kérjük, ne mulaszd el megadni a kódot, mert utólag nincs lehetőség a kedvezmény levonására, és a kupont csak egy következő vásárláskor tudod majd felhasználni! 

Amennyiben a kuponbeváltás során hibaüzenetet észlelsz, és meggyőződtél róla, hogy a kódot helyesen adtad meg, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, hogy a hibáról értesülhessünk és minél előbb megoldhassuk!

Amennyiben a kupon felhasználásával vásároltál, de elállsz a vásárlástól, a rendszer a kuponodat automatikusan felhasználtnak tekinti, így következő vásárlásodkor már nem tudod beváltani. A kedvezmény azonban egy darab, megvalósult vásárlásra vonatkozik, így, ha a kupon érvényességi idején belül szeretnél leadni még egy megrendelést a kupon felhasználásával, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Előfordulhat, hogy vásárlóinknak névre szóló kuponokat adunk. A névre szóló kuponok felhasználásához a kedvezményezett regisztrációja szükséges, és csak az oldalra, e-mail cím és jelszó megadásával bejelentkezve lehet érvényesíteni.

A Mozaik Ékszer Webáruház fenntarja a jogot, hogy előre nem látható okok miatt a kuponok érvényességét bármikor, előzetes értesítés és indoklás nélkül visszavonja. 

Keresés