Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt, és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.
Menü

#3 A hét kedvenc ékszere - Ezüst Gyűrű Gyöngyházzal

Mozaik Ékszer
2014. 10. 10. 13:21:00
#3 A hét kedvenc ékszere - Ezüst Gyűrű Gyöngyházzal Ismét egy gyűrűvel jelentkezem, méghozzá egy hasonló stílusúval, mint az előző. Ennek az az egyszerű oka, hogy nagyon szeretem ezt a vonalat, és ha ránéztek erre a szépségre, talán meg is értitek, miért. :) 

Ez a gyűrű 2 cm széles a legszélesebb pontján és kb. 8 gramm, mégsem tűnik ormótlannak, mert ez a hatalmas, napsárga gyöngyház, ami a közepét díszíti, nem csak azonnal magára vonja a figyelmet, de tökéletesen meg is bontja az egysíkú ezüst felületet.
Ebben az őt körülölelő mintázat is segít, és a kedvenc díszítő elemeim, ez a 3-3 apró kis ezüst bogyócska, ami alig tűnik fel, mégis remekül feldobja az ékszert.

Jó pár gyöngyházas ékszerrel találkoztam már, de általában fehérben, vagy rózsaszínben, esetleg méregzöldben. Ez a sárga-narancssárga gyöngyház annyira vidám, energikus és erőt sugárzó, hogy tényleg úgy érzi az ember, mintha a Nap miniatűr mását hordaná magán. Még egy borongós, nyomasztó, unalmas napot is képes egy kicsit szebbé varázsolni, ha időnként ránéz az ember. :) 

Ráadásul még a belső része sem unalmas, ha ránéztek az első kollázs utolsó képére. A készítők még erre is gondoltak, hogy egy kis fantáziával és nyomott mintázattal megosszák a belső felületet.

Klasszikus/vintage/indián imádók előnyben! ;)

Nektek hogy tetszik? A kommentdoboz alatt meg tudjátok tekinteni az ékszer termékadatlapját!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog
blog comments powered by Disqus

Keresés