Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt, és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.
Menü

TOP 10 Valentin napi ötlet különböző élethelyzetekre

Mozaik Ékszer
2015. 02. 03. 12:27:00
TOP 10 Valentin napi ötlet különböző élethelyzetekre Ha csak nem nézed minden nap a barátnőd Pinterestjét, és nem jegyzeteled le az elejtett megjegyzéseit a vágyaira vonatkozóan, a Valentin nap közelsége okozhat némi fejtörést. Aggodalomra semmi ok, íme 10 élethelyzet, amiben érhet a Valentin nap, és mindegyikhez néhány ötlet, amelyek segítségével zökkenőmentesen túlélheted.

#10 Csak most kezdtetek randizni

Kedveled a lányt, ő is kedvel téged, de még egyikőtök sem fejezte ki komolyan a szándékát. Az egyik legjobb módja, hogy előremozdítsd a kapcsolatot, ha Valentin napon megleped valamivel, hiszen ezzel egyértelműen jelzed neki, hogy érzel iránta valamit. Vidd el vacsorázni, és ha úgy alakul, hívd fel magadhoz. Erre az esetre készíts be egy kis bort és virágot a teljes meglepetéshez. A hatás garantált!

#9 Most mondtad neki először, hogy szereted

Ha most tartasz ott, hogy ezzel a szóval fejezed be a telefonbeszélgetéseiteket, akkor valószínűleg a Valentin nap lesz az első közös romantikus ünnepetek. Nyűgözd le azzal, hogy virágot küldetsz a munkahelyére. Nem csak a kollégái fognak megpukkadni a sárga irigységtől, de ő is a világ legboldogabb és legértékesebb nőjének érezheti magát. Hidd el, alig várja majd, hogy viszonozhassa a gesztust.

#8 Már több mint egy éve randiztok

Valószínűleg már elértétek azt a pontot, hogy a rózsaszín köd lassan felszáll, és el kezditek igazán meg-, és kiismeri egymást. Valószínűleg az összeköltözésen is most gondolkodtok el először. Valentin nap alkalmából lepd meg egy csak rólatok szóló romantikus hétvégével. Foglalj le egy last minute utat, vagy egy szobát egy wellness hotelben. A megszokott rutinból és környezetből való kiszakadás újra felpezsdíti a kapcsolatotokat. 

#7 Ha mindkettőtök életében sok a stressz

Még a legharmonikusabb kapcsolatokban is előfordul, hogy felhalmozódik a kívülről érkező stressz, és ez igen csak rányomja a bélyegét a hangulatotokra. Ha az ünneplésre kerül a sor, valószínűleg mindketten szívesebben választotok olyan megoldásokat, amely kevesebb munkával, készülődéssel, de annál több kikapcsolódással jár. Osszátok meg az ötletelést és a kivitelezést, így mindkettőtöktől kevesebb energiát vesz el a készülődés, és hidd el, nagyon fogja értékelni az igyekezetedet.

#6 Ha fel akarjátok pezsdíteni az együttlétet

Természetes, hogy ha régóta vagytok együtt, a szenvedély csillapodni kezd. A Valentin nap tökéletes alkalom arra, hogy kísérletezzetek egy kicsit, és új ötletekkel fűszerezzétek meg a hálószobai kalandot. Alakítsd úgy az estét, hogy csak róla szóljon: vacsorázzatok otthon, készíts neki forró fürdőt, masszírozd meg, nézzetek meg egy romantikus filmet, és élvezzetek ki minden együtt töltött percet!

#5 Friss házasok vagytok

Bizony az esküvő minden párt megvisel anyagilag, így érthető, hogy mostanában nem szívesen veritek magatokat nagyobb költségekbe. A legszebb ajándékokhoz sokszor nem is kell nagy befektetés, és a legtöbb ember a személyes, kreatív ötleteket jobban is díjazza, mint a boltban vásárolt tárgyakat. Válogasd össze a kedvenc közös képeiteket, és készíts egy fotóalbumot! Vegyél neki egy pontosan olyan csokor virágot, amit az első randin adtál neki! Írj egy szerelmes levelet, vagy verset! Ezek mind-mind megdobogtatják egy nő szívét.

#4 Válságos időszakon mentek keresztül

Függetlenül attól, mennyi ideje vagytok együtt, minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, amikor nem egyszerű pozitívan szemlélni a kapcsolatot. Ez a nap a legmegfelelőbb arra, hogy komolyan elbeszélgessetek egymással, megosszátok egymással a problémáitokat, és megpróbáljatok mindkettőtök számára előnyös megoldásokat találni. Próbáljátok feleleveníteni a szerelmetek szép szakaszait, amikor boldogok voltatok! Menjetek el a kedvenc éttermetekbe, nézzétek meg a kedvenc filmeteket, csináljatok valami olyasmit, amit mindketten élveztek!

#3 Épp facér vagy

A statisztika szerint a legtöbb férfi nem bánja, ha épp szingli Valentin napon. De ha most mentél keresztül egy szakításon, ilyenkor különösen hiányozhat egy nő törődése és szeretete. Fogjatok össze a szintén facér haverokkal, és menjetek el bulizni, vagy utazzatok el egy-két napra. Próbálj minél messzebbre kerülni a szívecskés-virágos, romantikus forgatagtól!

#2 Ha nem igazán vagy oda a Valentin napért

Nem csak a férfiak, de a nők között is jócskán akad olyan, aki nem rajong a Valentin napért. Ehelyett abban hisznek, hogy a szerelmet nem kell külön napon ünnepelni, hanem minden nap tenni érte és éreztetni. Ha a barátnőd ebbe a típusba tartozik, ne erőltesd a dolgot! Persze ez nem jelenti azt, hogy ezen a napon ne csinálhatnátok valami különlegeset és izgalmasat, amiben mindketten örömötöket lelitek.

#1 Az utolsó pillanatban jut eszedbe, hogy Valentin nap van

Vegyél egy nagy levegőt, nincs semmi gond, hiszen rengeteg last-minute megoldás létezik ilyen helyzetekre. Vegyél egy csokrot a kedvenc virágából, rejtsd el valahova a lakásban, és rendezz kincsvadászatot. Foglalj mozijegyet egy filmre, amit mostanában meg szeretne nézni! Vidd el táncolni! A lényeg egyedül az, hogy különlegesnek érezze magát.

+1 Bónusz tipp: Egy szép, csinos, ízlésének megfelelő ékszerrel szinte minden helyzetben betalálhatsz! És még csak vagyonokat sem kell költened. Nézz szét nálunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog
blog comments powered by Disqus

Keresés