Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt, és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz. ÉRTEM
Menü

Fizetési és szállítási információk

Fizetési és szállítási információk

  • Cégünk csak Magyarország területén belül szállít!
  • Kérünk, hogy alaposan tanulmányozd az alábbi táblázatot, hiszen ez alapján kerül kiszámításra a megrendelésed szállítási díja.
  • A fizetési és szállítási módot a megrendelés során a Pénztár oldalon tudod kiválasztani.
  • Miután leadtad a megrendelésed, hamarosan összekészítjük a csomagod. A szállítási idő a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ.

Banki átutalással, vagy bankkártyával történő fizetés esetén kizárólag az összeg számlánkra való beérkezése után van lehetőségünk feladni a csomagot!

Kérjük, hogy szállítási adataidat pontosan add meg! A hibásan megadott adatok miatti késedelemért, vagy a kézbesítés meghiúsulásáért felelősséget vállalni nem tudunk.

Az ékszerek előzetes megtekintésére, felpróbálására, üzletben történő személyes átvételére lehetőséget biztosítani nem tudunk!

 

~ 1 napos szállítási garancia ~

 

Amennyiben hétfő és csütörtök között 08:00 óráig leadod a megrendelésed, és utánvétes vagy bankkártyás fizetést, valamint futárszolgálattal történő szállítást választasz (és bankkártyás fizetés esetén azonnal kiegyenlíted a vételárat), GARANTÁLJUK, hogy csomagodat már aznap átadjuk a GLS futárszolgálatnak. A futárszolgálat általános kézbesítési ideje 1 munkanap.* Pénteken és hétvégén leadott rendelésekre ez a garancia nem vonatkozik!

*A futárszolgálat és/vagy a vásárló hibájából adódó késedelemért felelősséget vállalni nem tudunk. Meghiúsult kézbesítés esetén a szállító cégnél tudsz érdeklődni!

 

Fizetési mód

Szállítási mód

Várható szállítási idő

Szállítási díj az alábbi értékhatárokra

0-10000 Ft

10001 Ft-

Utánvét

futárszolgálat

1-2 munkanap

1300 Ft

ingyenes

Utánvét* futárszolgálat SMS szolgáltatással 1-2 munkanap 1360 Ft ingyenes
Utánvét  futárszolgálat + helyszíni bankkártyás fizetés 1-2 munkanap 1400 Ft ingyenes

Banki átutalás

futárszolgálat

1-5 munkanap
az átutalás megérkezésétől függően

1000 Ft

ingyenes

Banki átutalás* futárszolgálat + SMS szolgáltatás 1-5 munkanap
az átutalás megérkezésétől függően
1060 Ft ingyenes

Bankkártyás befizetés

futárszolgálat

1-2 munkanap

1000 Ft

ingyenes

Bankkártyás befizetés* futárszolgálat + SMS szolgáltatás 1-2 munkanap 1060 Ft ingyenes

Házhozszállítás futárral

  • Kérhető utánvétes, banki átutalásos és bankkártyás fizetéssel is.
  • Kérjük, ügyelj rá, hogy a várható szállítási napon a megadott címen tartózkodj, vagy megbízz valakit, aki a nevedben átveheti a küldeményt.
  • Kérjük, vedd figyelembe, hogy a futár nem feltétlenül fogja veled telefonon felvenni a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából!
  • A kiszállítás 8:00 és 18:00 óra között bármely időpontban történhet! Ezt figyelembe véve, tanácsos olyan címre kérned a küldeményt, ahol a legnagyobb valószínűséggel tartózkodni fogsz (ez lehet akár munkahely is).
  • A GLS futárszolgálat háromszor kísérli meg a kiszállítást. Ezt követően a csomag visszakerül hozzánk, és ha továbbra is igényt tartasz a megrendelt termékre, még egyszer ki kell fizetned a szállítási költséget. A csomag feladását követően a futárcég e-mailben tájékoztat a kiszállítás várható napjáról. Ez az e-mail tartalmazza a csomagszámot, és az esetleges utánvételii összeget. A szállítás napjának reggelén újabb e-mailt kapsz egy 3 órás időablakkal, amelyen belül a szállítás megtörténik, illetve a kézbesítő mobilszámával. Ezt a telefonszámot felhívva tudsz pontosabb időpontot egyeztetni a futárral.

Amennyiben a várható szállítási napon a csomag nem érkezett meg a címedre, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@mozaikekszer.hu e-mail címen vagy telefonszámunkon!

Keresés