Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt, és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz. ÉRTEM

Tájékoztató a kuponokhoz

Időről-időre adunk vásárlóinknak kedvezményre feljogosító kuponkódokat, melyeket a vásárlás során felhasználva egy bizonyos összeggel, vagy százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá a megvásárolt termékekhez.

Kérjük, olvasd el a kuponkód felhasználásával kapcsolatos tudnivalókat:

A kupont minden vásárlónk egy alkalommal, tehát egy vásárlás során használhatja fel. A vásárlók azonosítása e-mail cím alapján történik. A kuponok felhasználásához regisztráció nem szükséges, kivéve, ha ezt kifejezetten kérjük egy adott kupon érvényesítéséhez.

A kuponkedvezmény a termék, vagy termékek összárából kerül levonásra. A szállítási költség külön kerül felszámolásra, arra a kedvezmény nem érvényesíthető.

A kuponkedvezmény csak teljesárú termékekre váltható be, akciós termékekre nem érvényesíthető.

A kedvezmény értéke semmilyen módon sem váltható készpénzre.

A kuponok érvényességi idejét minden esetben jelezzük. A kuponok ezen érvényességi időn belül használhatók fel, a végdátumot elérve lejárnak, beváltásukra a lehetőség megszűnik.

A kuponkódot vásárláskor a Kosárban, a "Kupon beváltása" mezőbe kell beírni és jóváhagyni, amelyet követően azonnal levonásra kerül a kedvezmény a termékek összárából. Kérjük, ne mulaszd el megadni a kódot, mert utólag nincs lehetőség a kedvezmény levonására, és a kupont csak egy következő vásárláskor tudod majd felhasználni! 

Amennyiben a kuponbeváltás során hibaüzenetet észlelsz, és meggyőződtél róla, hogy a kódot helyesen adtad meg, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, hogy a hibáról értesülhessünk és minél előbb megoldhassuk!

Amennyiben a kupon felhasználásával vásároltál, de elállsz a vásárlástól, a rendszer a kuponodat automatikusan felhasználtnak tekinti, így következő vásárlásodkor már nem tudod beváltani. A kedvezmény azonban egy darab, megvalósult vásárlásra vonatkozik, így, ha a kupon érvényességi idején belül szeretnél leadni még egy megrendelést a kupon felhasználásával, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Előfordulhat, hogy vásárlóinknak névre szóló kuponokat adunk. A névre szóló kuponok felhasználásához a kedvezményezett regisztrációja szükséges, és csak az oldalra, e-mail cím és jelszó megadásával bejelentkezve lehet érvényesíteni.

A Mozaik Ékszer Webáruház fenntarja a jogot, hogy előre nem látható okok miatt a kuponok érvényességét bármikor, előzetes értesítés és indoklás nélkül visszavonja. 

Kérdezz tőlünk bármikor!
Partnereink

Partnereink:

   
Vásárlóink mondták

Köszönöm szépen a gyönyörű ékszert, a díszcsomagolást és a 24 órán belüli postázást ! Nagyon elégedett vagyok a vásárlással és a kedves szolgáltatással.

 

Most is gyönyörű ékszert kaptam kézhez, tündéri szép csomagolásban és nagyon gyorsan. Mindent nagyon köszönök Önöknek!

 

Mind a kiszolgálás, mind pedig a termékek kiválóak! A gyűrű gyönyörű, valóban minőségi munka, eddig akik látták a kezünkön, el voltak ragadtatva, bennünket pedig nagyon boldoggá tesz, bearanyozza a napjainkat! Maximálisan elégedettek vagyunk, és boldogok vagyunk, higy a vásárlói lehetünk! Mindenkinek bátran ajánljuk a Mozaik Webáruházat! Még egyszer köszönjük!

 

"Gyönyörű. Véletlenül találtam rá, de nagyon megörültem neki. Nagyszerűen illet az alkalomhoz, ugyanis ikerunokáim születésekor vettem az anyukájuknak."

 

Kedves Mozaik Csapat! A páromnak vásároltuk a mágneses karkötőt és nagyon megvoltunk elégedve a gyors kiszolgálással és a termékkel is.

 

Tisztelt Hölgyem! Köszönöm a gyűrűt nagyon tetszik boldogan hordom az ujjamon.

 

Nagyon köszönöm minden a legnagyobb rendben volt. Elégedett vagyok.

 

Örültem, h ilyen ízléses darabot találtam. Kérésemnek megfelelően a rendelést követő napon átvehettem. Elégedett vagyok!

 

Teljes mértékben elégedett vagyok.

 

A szállítás gyors, a gyűrű nagyon szép!

 

"Gyönyörűen megmunkált csodálatosan szép ékszer.Az ékszer,a szállitás és a csomagolás is profizmusra utal.Teljes mértékben elégedett vagyok az itt vásárolt ékszerekkel.Köszönöm."

 

"Éppen olyan, amilyennek a képen látszik. Örülök, hogy megvettem!"

 

"Gyors és kiválló kiszolgálás. Köszönöm!"

 

"A termék sérülésmentesen megérkezett a szállítással sem volt problémám. Korrekt ügyintézését tapasztaltam. Köszönöm."

 

"Gyönyörűen megmunkált csodálatosan szép ékszer.Az ékszer,a szállitás és a csomagolás is profizmusra utal.Teljes mértékben elégedett vagyok az itt vásárolt ékszerekkel.Köszönöm."

 

"Nagyon gyors volt a kézbesítés, utalás után másnap már meg is érkezett az ékszer. A fotón inkább lilásnak tűnik a topáz, mint rózsaszínnek. Nálam kicsit rontja az összképet a cirkónia kövek melletti ragasztás, de ez csak apró esztétikai hiba. Összességében elégedett vagyok a termékkel és a gyors szállítással."

 

"Gyönyörű terméket kaptam,mint mindig."

 

"Nagyon szép ez a gyűrű, életben még szebb mint a képen!"

 

"Gyönyörű ez a gyűrű, nagyon elégedett vagyok a választásommal!"

 

"Gyönyörű ékszer!Köszönöm és újra itt fogok ékszert venni."

 

"Maximálisan elégedett vagyok. A gyűrű nagyon szép, sokkal szebb mint a képen. Az ügyfélszolgálat kimagasló, pont a kért időben kaptam meg a küldeményt."

 

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel.És a telefonos ügyintézővel is, segítőkész volt, és hamar a kezemben tarthattam a megrendelt terméket.Köszönöm előre is!"

 

Szerelem volt első látásra. :-) Megrendeltem. Utaltam, 24 órán belül a karomon volt, és elválaszthatatlan részemmé vált. Mind a tájékoztatás, mind az ügyintézés tökéletes volt. További sok sikert, és hozzám hasonló, elégedett vevőket kívánok Önöknek!

 

Nagyon elégedett voltam veletek, gyorsan megkaptam, amit rendeltem és segítőkészek voltatok :) Köszönöm!

 

A rendelés időben meg érkezett, még ajándék ékszerdobozka is volt külön minden termékhez! Apró figyelmesség, de jól eset! Amire lett véve ( fejfájás ellen ) tökéletesen be vált mind három termék.

 

Nagyon szép ez a függő, felvéve is. A hozzáillő karlánccal együtt rendeltem meg és kaptam kézhez, 24 órán belül, külön-külön csomagolva, csoda-szépen. Ajánlom minden türkiz és igazgyöngy kedvelőnek.

 

A valóságban is ilyen csodálatos ékszer, mint a képen. Boldogan viselem. Ajánlom Mindenkinek!

 

Meglátni és megszeretni és megrendelni egy pillanat műve volt.

 

Pompás karkötő, nagyon szeretem. Nem tudtam ellenállni és a hozzávaló nyakláncot is megrendeltem. Mindkét ékszert 24 órán belül kézhez vehettem, gyönyörű csomagolásban. Boldogan viselem, ajánlom Mindenkinek!

 

A termék gyönyörű, és pillanatok alatt megkaptam. Azóta is viselem nagy örömmel. Az ügyintézés korrekt és gyors volt. Köszönöm.


Mielőtt telefonálnál, kérünk,
olvasd el GYIK rovatunkat!

Miért a Mozaik?
Kedvező árak
Folyamatosan megújuló kínálat
Kényelmes böngészés
Biztonságos vásárlás
Gyors kiszállítás
Törzsvásárlói kedvezmények
Állandó akciók és nyereményjátékok
Mobilról is elérhető áruház