Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt, és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.
Menü

Rétegezd a gyűrűidet az év legújabb trendje szerint!

Mozaik Ékszer
2015. 03. 16. 12:04:00
Rétegezd a gyűrűidet az év legújabb trendje szerint! Ha ékszerekről van szó, a mértékletesség alapszabály. Vagy mégsem? Úgy tűnik, idén elfelejthetjük ezt a bölcsességet, és a sztárok után mi is teleaggathatjuk gyűrűkkel a kezünket.

Hogyan viseljük a rétegzett gyűrűket? Íme néhány egyszerű tipp:

1. Fontos az egyensúly: Alakíts ki valamilyen rendszert, pl. helyezd el a gyűrűket szimetrikusan a két kezeden.

2. Legyen egy kakukktojás: Válassz hasonló stílusú és méretű gyűrűket az ujjaidra, majd egy teljesen eltérő darabbal, pl. egy nagyobb hüvelykujj gyűrűvel, vagy egy mintás midi gyűrűvel dobd fel az összhatást!


3. Háromszög hatás: viseld a középső ujjadon a legtöbb gyűrűt, és a gyűrűk száma mindkét irányba fokozatosan csökkenjen!

4. Játssz el a midi gyűrűkkel: A midi gyűrűkben az a zseniális, hogy szinte alig észrevehetőek, mégis nagyon izgalmassá teszik az összképet. A midi gyűrűk a mutató-, középső-, és a gyűrűsujjon mutatnak a legjobban. Ha nagyon merész vagy, ezeket is megduplázhatod.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog
blog comments powered by Disqus

Keresés